Geslepen edelstenen

Gefacetteerde edelstenen:                                                                         

Wij beschikken over de grootste voorraad gefacetteerde kleurstenen in Nederland. Bijzonder goed gesorteerd in Robijn, Saffier en Smaragd. Andere kleurstenen en zeldzame stenen voor verzamelaars ook ruimschoots in voorraad. Onze stenen worden 3x per jaar geselecteerd en ingekocht in Thailand, Birma, Hongkong en Braziliƫ.

 

Cabochons:                                    

Wij hebben van veel kleurstenen die wij als gefacetteerde steen in voorraad hebben ook cabochon geslepen stenen. Om er enkele te noemen: Robijn, Saffier, Smaragd, Ioliet, Amethyst, Peridoot, Bergkristal, Citrien, Toermalijn, Aquamarijn etc.......

Voor de Cabochons klikt u hier

 

 Prijzen:

Omdat de kwaliteit (kleur, intensiteit, helderheid) zoveel uiteen kan lopen is het erg moeilijk een definitieve prijslijst te maken. Om een voorbeeld te geven: wij hebben Robijn uit Thailand, Birma, Ceylon, Vietnam en Madagascar in verschillende kwaliteiten en prijzen. Omdat edelstenen in het algemeen verhandeld worden tegen Amerikaanse Dollars is de prijs bovendien afhankelijk van de wisselkoers. In deze prijslijst hebben wij geprobeerd voor de partijtjes edelstenen een zo nauwkeurige mogelijke prijs op te geven, kleine variaties zijn wel mogelijk. Voor de stenen die per stuk verkocht worden is een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving gemaakt en is de prijs niet aan verandering onderhevig.

 

Partijgoed

 

Gefacetteerde stenen (Single Stones)